top of page

Training & Workshops

Culturele, religieuze en politieke veranderingen zorgen voor spanningen in onze samenleving. Te denken valt spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen of de mate waarin mensen radicaliseren als uiting van vervreemding. Steeds meer organisaties en overheidsinstanties krijgen te maken met vraagstukken over veiligheid en vervreemding.

ZAUN biedt trainingen, workshops en colleges aan over vervreemding, radicalisering en extremisme. Ons aanbod is breed. Enerzijds gericht op  het herkennen van radicalisering en het professioneel handelen op een basisniveau. Anderzijds gericht op verdiepende expertiseontwikkeling voor professionals die zich alleen richten op de CVE aanpak ( countering violent extremism) . Ook de invloed van de online 'wereld' en social media op vervreemding en radicalisering staat centraal in ons aanbod.

Diversiteit en inclusie 

Als we vandaag de dag een blik werpen op onze samenleving, dan zien we een verscheidenheid aan mensen,

culturen, religies, talenten, mogelijkheden en kansen. ZAUN ziet deze verscheidenheid als kracht en mogelijkheid tot het bevorderen van inclusie.  Het omgaan met overeenkomsten en verschillen. ZAUN zet zich in om diversiteit bespreek te maken en om u als professional wegwijs te maken in het ontdekken van de kracht van diversiteit. 

De trainingen en workshops bieden voor ieder wat wils. Zo worden deze trainingen en workshops verzorgd op scholen aan studenten tot aan professionals binnen diverse domeinen.  We zijn gericht op preventie en het bieden van inzicht en kennis over aanpak van dergelijke vraagstukken.

Naast het bestaande aanbod, zijn wij altijd bereid met u mee te denken en maatwerk te bieden.

Voor vragen en of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor een opleiding binnen ons aanbod
CRKBO_Docent.jpg
bottom of page